Persoane interesate

sâmbătă, 9 martie 2013

Randy Boni drujba art. Sculptură în lemn.






Randy Boni drujba Art. 1


Randy Boni drujba Art. 20

Randy Boni drujba articolul 22
Randy Boni drujba Art. 23
Randy Boni drujba Art. 24
Randy Boni drujba Art. 25
Randy Boni drujba Art. 26
Randy Boni drujba Art. 27
Randy Boni drujba art 2
Randy Boni drujba articolul 3
Randy Boni drujba articolul 4
Randy Boni drujba art 5

Randy Boni drujba articolul 6
Randy Boni drujba art 7
Randy Boni drujba art 8
Randy Boni drujba articolul 9
Randy Boni drujba art 10
Randy Boni drujba art 11
Randy Boni drujba art 12
Randy Boni drujba Art. 13
Randy Boni drujba Art. 14
Randy Boni drujba articolul 15
Randy Boni drujba articolul 16
Randy Boni drujba Art. 17
Randy Boni drujba articolul 18
Randy Boni drujba Art. 19

Chic cocoșul de mesteacăn


Bird erotica
 Bird erotica   Bird erotica    
 

Salata "ciot de ciuperci"


Salata "ciot de ciuperci" № 1

 Ingrediente
morcovi -4 (fiert) 
cartofi -3 (fiert) 
mere verzi -3 (acru) 
-4 oua fierte tari
, 150g ciuperci fierte (am ciuperci în saramură) 
, 300 de grame de carne de pui gătită
-10 nuci
, maioneza dupa gust
- sare dupa gust
, salata verde si masline negre (opțional pentru decorarea) Pregătirea: morcovi, ouă și coaja de cartofi și grătar pe legume terke.Podsolit mari și ouă pentru a gusta.  tăiat în cuburi piept de pui, de floarea-soarelui. mere tăiate în felii și muiată în apă sărată . (aceasta va preveni-le de la cotitură maro)  . nucleele tocat cu un cuțit pune o la salata carte fel de mâncare, setați inelul de gătit (de absența lui, puteți folosi staniu tăiere poate sau o sticla de decupată din plastic litru).  Aranjați straturile de salata (succesiunea lor poate fi rupt):






morcovi,
maioneza,
ouă
cartofi,
maioneza,
de pui,
măr
ciuperci feliate
și nuci tocate. 
Scoateți inelul de gătit și decora salata  
inainte de servire, se pune salata în frigider pentru cateva ore. 

Salata "ciot de ciuperci" № 2

 
Ingrediente:
Pentru clatite:
Lapte - 250 ml.
Oua - 2.
făină.
Sol.
Peppers - 1 - 2 lingurite
ceapa - 1 ceapa medie.
ierburi (patrunjel) - dupa gust. Pentru salata: . cartofi gătiți - 2 tuberculi Morcovi . fiert - 2 buc -3 . Oua - 3 buc Ciuperci (ciuperci) . Ham - 200 - 300 gr . Maioneza Ierburi (marar, patrunjel) pentru înregistrare:brânza moale topita. Egg - 2 buc. ciuperci marinate. ierburi (marar ., patrunjel) Mod de preparare:













 
Pentru a începe clatite coace:
Din aluat de ou, lapte si faina se framanta clatita. Adaugă boia de ardei, ierburi proaspete tocate (la gust, atunci nu se adaugă), si ceapa. Coace. Hrănitoare fiecare clatita. Din acest test, se transformă aproximativ 6 clatite.  Pregătiți umplutura: - cartofi fierti frecati pe o răzătoare grosier, adauga marar tocat si maioneza - morcovi fierti Grătar și se amestecă cu maioneza - Ouă taie marunt (sau freca pe o răzătoare) și, de asemenea, se amestecă cu maioneza - Ciuperci tăiate fin și se amestecă cu ierburi. Aveți posibilitatea să adăugați un pic de maioneza; - sunca se taie în cuburi sau fâșii. Adăugați maioneza. proceda la formarea de "cânepă": - De-a lungul folie de plastic sau saci de masă rastilaem. Clatite taie in jumatate si le-a pus pe o suprapunere de film (soluționa clatite cu fața în jos și se suprapun, pentru cei care au fost mai mult în final, dacă vă strângeți ciot dreapta, sfârșitul este lăsată).) Fiecare brânză promazyvayut pancake moale;  - răspândit umplutura de-a lungul "piesele pancake" rânduri, în ordine aleatorie; - După tot umplerea va începe să strângă toate rola căptușită (fiecare umplere ar trebui să fie mai aproape de a zdrobi clatite) Spinning mai ușor să se rostogolească pe principiul mat sushi - trăgând ușor și îndoirea pachetul; - Ia un "ciot" a pus pe o farfurie. Taiati capetele proeminente de clatite - si ne vor servi pentru rădăcini.  Acum treceți la înregistrarea: Din resturile de umplutura formirum "rădăcini". Decora clatite lor resturi de. Asta nu a fost cusături vizibile și "cusăturile" suprafata de joc promazyvayut "cânepă" brânză moale. Nu prea mult! Acesta servește skrepitelya. Ciudat de ciment. Legaliza "cioturi" ciuperci și plante aromatice. Dacă doriți, puteți face în continuare muhomorchik cu pomidkoy)) Bon Appetit!

Vinegreta este cel mai cunoscut aperitiv rece, mai ieftin și mai frumos. Structura sa constă din salata de legume fierte - cartofi, morcovi, sfecla, mazare, ceapa, muraturi, ulei. Acesta este combinata cu fasole, ciuperci, pește, calmar, masline, varza murata, etc



Rusă salataSalata de decorareSalata de decorareSalata decor.

Totalul afișărilor de pagină