Persoane interesate

sâmbătă, 3 martie 2012

Sarah Brightman






1315635012_1 (600x603, 69Kb)

1315635181_76940 (500x500, 162Kb)




1315635140_213sarahsanveanno2 (465x700, 121KB)

1315635158_76939 (525x700, 37Kb)
Concert Sarah Brightman (arab Nigts, live voce! ) 


1315635216_76943 (500x500, 68Kb)






                                           



Sandra (Sandra) - Madonna în Europa






Sandra Ann Lauer (Sandra Ann Lauer) s-a născut la 18 mai 1962 în Saarbrücken (Germania). Mama ei a fost nemtoaica Karin (Karin Lauer), iar tatăl - un francez, Robert Lauer (Robert Lauer).
 Sandra (Sandra)

 



Ziua Sf. Nicolae











 (193x57, 14Kb)
 19 decembrie a Bisericii Ortodoxe Ruse sărbătoreşte Ziua de Sf. Nicolae. Sfântul Nicolae este patronul spiritual al călătorilor şi navigatori. Iar unul dintre sfinţii mai venerat in lumea ortodoxa
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi lui Dumnezeu!
Biografie
Potrivit viaţa sa, Sfântul Nicolae sa născut în Asia Mică, în secolul III în colonie greacă din Patara, în provincia romană a Lichiei, la momentul în care regiunea a fost în cultura elenistică şi aspectul. Nicolae a fost foarte religios de la o vârstă fragedă şi a dedicat viaţa lui la creştinism. Se crede că el a fost nascut intr-o familie de părinţi bogaţi creştine în Patara, Lycia, unde a primit educaţia primară.
Sf. Nicolae a fost dintr-o bogată familie de nobili. Atunci când părinţii săi au murit, Sfântul Nicolae a moştenit starea lor, dar el a dat la nevoile de caritate.
Fişier: Ferapontov.jpg
Fresca Catedrala din Manastirea Ferapontov (Dionisie, 1502)
   Perioada iniţială de Sf. Nicolae, ca un preot sa referit la domniei împăratului roman Diocleţian (a domnit 284 305 şi Maximian(care a domnit 286 305 în. 303 , anul în care Diocleţian a emis un edict, legalizat persecutarea sistematică a creştinilor din întreaga imperiul După abdicarea de ambele împăraţi. La 1 mai, 305th de ani a fost o schimbare în politica de succesorii lor faţă de creştini în partea de vest a imperiului,. Constantius Chlor (a domnit 305 306 . a pune capăt persecuţiei sistematice, după aderarea sa la tron în partea de est, Galerius (a domnit 305 311 la 311 persecuţia continuă a anului, atunci când el a emis un edict de toleranţă, în timp ce pe patul de moarte persecuţie. 303 311 de ani sunt considerate cele mai prelungit în istoria imperiului.
După moartea lui Galerius, co-conducător Licinius (a domnit 307 324 cea mai mare parte a aparţinut creştinilor tolerat Ca urmare, comunitatea creştină a început să dezvolte această perioadă aparţine episcopiei de Sf. Nicolae din.. Lumea antica LichieiImperiul Roman, numele modern al oraşului - Demre , este situat în provincia Antalya, în Turcia .
Distrugerea mai multor păgâni temple este, de asemenea, atribuite lui - printre care unul dintre templele de Artemis (de asemenea, cunoscut sub numele de Diana ).
Conform legendei , se presupune că în timpul Consiliului Ecumenic 325 ), a lovit pentru erezie în faţa adversarului său Arie , pentru care a fost temporar lipsit de episcopal demnitate . Cu toate acestea, vin în jos lista de 318 de membri ai Bisericii numit după Sf. Nicolae acolo.
Sfântul Nicolae este, de asemenea, cunoscut ca un apărător de rău, de multe ori le alinarea de soarta prizonierilor nevinovaţi.Este, de asemenea, cunoscut pentru rugăciunile sale pentru marinari şi călători de alte.
Fişier: P1010646.JPG
 Un sarcofag gol de Sf. Nicolae din Demre
 Iniţial, Sf. Nicolae a fost îngropat în biserica din Myra (Demre (în Turcia modernă). În mai 1087 moastele Sfantului negustori italieni au fost transportate în Italia şi sunt acum în cripta Bazilicii Sf. Nicolae din Bari (Italia).
În 2009 un grup de la Universitatea din Manchester (Universitatea din Manchester, Unitatea de Artă în Medicină), sub conducerea lui Caroline Wilkinson (Caroline Wilkinson) a fost pe imagini pentru X-ray si masuratori craniological profesorul Nicolae Martino, de reconstrucţie a feţei.
Potrivit Martino, Wilkinson, Nicolae era un om puternic a doborât o creştere de aproximativ 1 m 68 cm, a fost caracterizat printr-o frunte înaltă, pometi proeminenti si barbia, ochii caprui si pielea inchisa la culoare.
O martie 2009 în onoarea de Biserica Sf. Nicolae (construita in 1913-1917), cu Biserica Ortodoxă Rusă Compusul din Bari a trecut ROC. Cheile simbolice ale mănăstirii a fost primit de preşedintele Rusiei Dmitri Medvedev.
Fişier: moaştele Sf.  Nicholas.jpg
Mormântul Sfântului Nicolae din Bari
La Moscova, Rusia şi Imperiul rus, Nicolae a fost clasat pe primul loc în rândul sfinţilor (după Fecioara pe numărul de temple şi de icoane pictate, şi numele său, până la începutul vekabylo XX una dintre cele mai populare copii consacrare.
 Sfântul Nicolae venerat în întreaga lume şi toate religiile. El este deosebit de renumit pentru zelul în funcţie de credinţa ortodoxă şi de eradicare a păgânismului şi erezie. A apelat la el nu numai credincioşi, dar, de asemenea, la neamuri, şi prelat a vorbit despre constantă sale prin toate minunat, după ce a căutat. Noi l-am salvat de la bolile corpului, el a inspirat pocăinţă de păcate şi de dorinţa de a stabili viaţa lui. In viata lui Sf. Nicolae a fost un binefăcător al omenirii, el le-a făcut să fie, şi după moartea sa. Domnul ia acordat un organism de cinstit de nestricăciune şi de putere miraculoasă speciale. Moaştele sale au fost - şi continuă la această zi - emana mir parfumat, care are darul de minuni. Sfânta Biserică Ortodoxă sărbătoreşte memorie de Sf. Nicolae, nu numai pe 6 decembrie şi 9 mai, dar în fiecare săptămână, în fiecare joi, imnuri speciale Chiar şi turcii, musulmanii au un respect profund pentru sfânt: în turn sunt la această zi preţuim că închisoarea, în cazul în care sa ajuns la concluzia că o mare soţ.
Fapte şi minuni
 Sfântul Nicolae este patronul spiritual al navigatorilor, care transforma de multe ori de marinari, a ameninţat, sau scufundarea unui naufragiu. Potrivit biografiei ca un om tanar, Nicolae a mers să studieze în Alexandria , şi într-una din călătoriile sale de la Mira la Alexandria el a înviat un marinar, a rupt elementul navei pârghiilor într-o furtună şi sa prăbuşit la moarte . Din alte biografii de caz, Nicolae a salvat un marinar de pe drumul de intoarcere de la Alexandria la Myra şi la sosire, l-au dus cu el la biserică.
În timpul vieţii a Sf. Nicolae din faima sa ca un rival suzeta, un apărător de prizonieri nevinovaţi şi eliberator de moartea în zadar. 
Fişier: Gentile da Fabriano 064.jpg
 
Salvarea marinarilor
Gentile da Fabriano , cca. 1425)
Fapte interesante
  •  În iconografia a icoanelor sfinţilor emit, uneori, "Nikola de iarnă" şi "vernal Nicolae" ziua corespunzatoare din onoare ani. "De iarnă" Nicolas este reprezentată în episcopală mitra , iar "vernal" - cu capul descoperit. Conform legendei populare, iconografia "Nikola de iarnă" a avut loc în timpul domniei lui Nicolae I, care a atras o dată atenţia asupra faptului că o icoană a sfântului patron sale este reprezentat, fără o pălărie, şi a făcut o remarcă clerului.
  • La Nikolskaya Turnul din Moscova Kremlinului este icoana Sf. Nicolae Mozhaisky, în a cărui onoare şi numit turn şi strada care duce la turn.
  • Ortodoxă ţigani onorat Nicolae hramul.
  • În Ryazan Eparhiei 15 / 28 iunie  este sărbătorită la nivel local Sfântul Nicolae Ziua, în onoarea de icoane sale, evenimentele din secolul al XII-lea , realizate din lut, îmbrăcat în preot veşminte, şi situat într-un lemn de la Kyoto (într-o mână ţine o sabie sfânt, celălalt -. biserica Festivalul este dedicat pictograma, în memoria de salvare miraculoasă a sătenilor de la o epidemie de holeră în secolul al XIX-lea .
  • Venerarea budist Kalmyks, Nicolae a fost unul dintre cele mai importante succese Kalmyk creştinism. "Mikola- Burhan, "a fost inclus în panteonul de proprietari spirite ale Mării Caspice , şi în special venerat ca patron al pescarilor. Alte persoane budiste din Rusia - Buryat - identificat Nicolae cu divinitatea de longevitate şi prosperitate a omului vechi albă .
  • Prototipul lui Moş Crăciun este Sfântul Nicolae. Initial a fost, în numele sfânt în Europa s-au dat cadouri pentru copii, în ziua lor de a se închina calendarul Bisericii Sfânt - pe 6 decembrie. Cu toate acestea, în timpul Reformei, opus venerarea sfintilor, în Germania şi în ţările vecine, Sf. Nicolae a fost înlocuit cu un caracter predarea daruri copilului Hristos, şi în ziua de livrare de cadouri a fost mutat de la 06 decembrie la targuri de Craciun, de exemplu pe 24 decembrie. În timpul perioadei de imagine Contra-Reformei a Sf. Nicolae a intrat în uz, dar este puternic asociată cu sărbătorile de Crăciun, unde a fost să acţioneze ca un dătător de daruri. Divortat de la ziua lui de vacanţă în calendarul bisericesc (6 decembrie), Sf. Nicolae treptat, a încetat să mai fie asociate direct cu sfinţii, şi sa transformat într-o imagine mitică kommertsionalizirovanny de Moş Crăciun
Fişier: Nickola Mogayskiy.JPG
 
Tricuspid triptic. "Sfântul Nicolae Mozhaisky cu Catherine şi Paraschiva martiri pe uşi." Schimbarea la Mănăstirea Sfânta.Yeniseisk. Sfârşitul secolului al XVI - XVIII-lea. Expun


 (170x50, 10Kb)

"Arhitectural" Alfabet Antonio Basoli


Basoli Antonio (1774-1848). Pictor italian, desenator, grafician, scenograf. Apărut în Bologna, unde a absolvit de la Bologna, Academia de Arte. "Alfabeto Pittorico"   (1839), constă din 25 de litere ale alfabetului (nu J), dar conţine o ampersand suplimentar si caracter, care anterior a fost membru al alfabetului englez.



 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






cats




















Se spune ca pisicile - animalele sunt mândri şi independente, acestea sunt de mers pe jos de la sine şi să trăiască aşa cum doresc. În acest fel, să informeze lumea cu privire la statutul său autonom. Dar atunci când te uiţi la pisici în lucrările unui artist de lucru sub numele de Apofiss, atunci toate asociaţiile legate de prietenii noştri cu blană se estompeze în fundal şi vom vedea o imagine de brand-noi ale acestor creaturi.

Image Hosted by pixs.ru








Image Hosted by pixs.ru














Totalul afișărilor de pagină