Persoane interesate

vineri, 9 martie 2012

Pavarotti - o voce unica




 
http://saunda.net/uploads/posts/2011-07/1309850478_i4d0283a738342.jpg~~V
Luciano Pavarotti Vocal par a fi rare. El are o voce pură, sentimental care combina luciu metalic şi frumuseţea vibrante de ton, lăţimea de raza de acţiune şi tranziţii line de la un registru la altul. Muzicala natural este completat de gustul rafinat şi sentimentul de ansamblu, care a dezvoltat-a lungul anilor. Toate acestea oferă motiv pentru a egala la cunoscători de cei mai buni cantareti din trecut şi din prezent.
Luciano Pavarotti sa nascut 12 octombrie 1935 în oraşul italian Modena.
În primii săi ani, actorul viitor a primit o deosebită plăcere, pentru a asculta inregistrari de cântăreţi celebri, inclusiv Di Stefano, precum şi, într-adevăr, şi Mario Lanza, pe care el foarte ingenios imitat.
Pavarotti - apoi, fără barbă şi subţire - a făcut debutul în "La Boheme" de Puccini în Rudolph partid 29 aprilie 1961 în Reggio Emilia. Succesul imediat a dus la un angajament în Italia, Amsterdam, Viena şi Zurich - şi apoi peste tot.
Un "fenomen Pavarotti", a început 17 februarie 1972 în New York Metropolitan Opera: după executarea de o arie tenor Tonio în "Fiica regimentului" de Donizetti, cu nouă sus genial "pentru", publicul a fost nebun: ovaţii a durat pentru totdeauna, dar onoarea de a Pavarotti pasit in afara case de operă şi clasice din lume. Inregistrarile sale au devenit best-seller-imediat după, fie că este vorba de concerte, compilaţii de arii şi cântece italiene.
Poate, Luciano Pavarotti a fost cântăreţ de operă din lume, cel mai celebru din istoria operei. Oamenii care sunt departe de lume, de operă şi muzică clasică, în general, cu toate acestea, ştiu foarte bine care este Pavarotti. Un nativ din provincia a devenit o cântăreaţă de mare şi de actor, care poate fi invidiat de staruri de la Hollywood şi a show business.

 

07 iulie 1990 de la Roma a fost realizat împreună trei tenori remarcabil din timpul nostru - Luciano Pavarotti (Luciano Pavarotti), Placido Domingo (Placido Domingo), şi Jose Carreras (José Carreras). Concertul a fost un eveniment de caritate, şi spectacole de înregistrare de cantareti de exemplare vândute record in istoria muzicii clasice.

 
Pavarotti a fost fondatorul genului de concerte de operă în stadioane, arene şi câmpuri.El a dat opera o mulţime de oameni. Omul, obtinerea o operă pop, a rămas neîntrecut în opera Olympus, pentru primul succes mai mare şi el le-a realizat pe scena Operei.
 
 
 
 
Ave Maria
Ave Maria
Gratia Plena
Maria, gratia plena
Ave, Ave Dominus
Dominus tecum
Benedicta TU în Mulieribus
Et Benedictus
Benedictus Et Ventris Fructus
Ventris tuae, Isus
Ave Maria

 
Din 1992, Luciano Pavarotti a participat la concerte de caritate, "Pavarotti and Friends". Proiectul de caritate a primit datorită extraordinare popularitate la participarea de muzicieni rock Brian May şi Roger Taylor (Queen), Sting, Bono şi The Edge (U2), Eric Clapton, Jon Bon Jovi, a Cranberries de grup, cunoscut artisti italieni, care, împreună cu Luciano Pavarotti şi cântând trupa lui cele mai bune melodii. Lucra în acest proiect a considerat că este o onoare pop multe şi muzicieni rock. Albume înregistrate de proiectul "Pavarotti and Friends" a devenit o senzaţie pe piaţa de muzică populară.
Luciano Pavarotti & Lucio Dalla - Caruso

 
Luciano Pavarotti Y BONO - Ave Maria

 
Pavarotti, Elton John - Live Ca si cai

 
Pavarotti & Stevie Wonder - Pace vrut doar să fie liber

 
Luciano Pavarotti - Liza Minelli - New York New York

 
Luciano Pavarotti şi Frank Sinatra - My way

 

Guarda che Luna. Irene Grandi şi Pavarotti.

 
Luna peste mare, Mediterana,
valuri spre noi soptesc tăcere discursul dulce.
roci lunare, malul straluceste
lumina pe umerii tai, palid, lăptos cade jos. lunar Marea ne îmbrăţişează, ne place despre noastre eoliene aduce atingere licitaţie. seara Fantastic, un moment de fericireîmpreună cu luna în chiuveta mare, se scufunda în uitare. luna pe mare, Mediterana,piesa este dus în distanţa stele infinită, veşnică. Doi dintre noi împreună în braţele lunare, degetele interconectate, vom deveni pasiunea de licitaţie. luna pe mare, Mediterana ...



We Are The World (Noi - această lume) - celebrul cantec - un imn de caritate, scris în 1985 de Michael Jackson şi Richie Lionel, şi a înregistrat grupul de mega-a muzicienilor de renume din SUA pentru Africa, gestionat de Quincy Jones, care a produs. Un singur caritate a fost înregistrată pentru a strange fonduri pentru a oferi asistenţă financiară victimelor foametei din Etiopia perioada 1984-1985.
În 1999, piesa a fost efectuat la un concert de caritate Luciano Pavrotti. În exercitarea Pavarotti însuşi a luat parte, precum Lionel Richie, Gloria Estefan, Mariah Carey, Joe Cocker, Ricky Martin şi alţii.
We Are The World - Live At Pavarotti & Friends

 
În cei 70 de ani de Luciano Pavarotti a continuat să mângâie urechile ascultătorilor şi să ofere un sunet de o mare frumuseţe nepământeană. În ciuda vârstei sale, condiţie fizică, Pavarotti a visat de un turneu de rămas bun lume.
06 septembrie 2007 a murit marele tenor Luciano Pavarotti.
"El a lăsat să ne-o voce ...",
"Privighetoarea Pavarotti a murit ...",
"lumea a spus la revedere de la marele tenor Luciano Pavarotti ..."
"În primul rând este tenor al lumii acum ..."
 Voce tăcută, care se închinau şi se vor închina secolul lumea muzicală.

 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină